Nu ca Marco Ilsø și his colegii, a punct de vomitare în mai multe ocazii …

Nu ca Marco Ilsø și his colegii, a punct de vomitare în mai multe ocazii …

5- Terminați durerea și rigiditatea musculară

6- Încercați rutine de ultimă generație

7- Faceți zeci de exerciții

8- Încercați să conecteze creierul cu mușchii

Paul Bradbury Getty Images

2 reguli de bază pentru antrenamentul dvs. fitness-ul

1- Perfecționați detaliile maxime și tehnice în exercițiul fundamental pentru ghemuit, deadlift sau banc de presă

2- Câștigă forță și mai multă forță

Acest conținut acest import de pe Instagram. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web.

Vizualizați această postare pe Instagram

O postare împărtășită din Bret "Tipul glutei" Contreras PhD (@ bretcontreras1)

"Atunci când îți încurajezi munca de gymnastică în conceptele și exercițiile de bază ale culturismului, activele mai mult și mai bine tusele musculare și tend to leziune mai puțin. Doar așa putem păstra constanța și câștigă forța la un terms lung. În plus, alte beneficii secundare ca și activare altor mușchi ai corpului, stabilizatori de exemplu, și exercitarea modului full body integral. Some days you will pump more, others less, some days you will have more pain, there mai puțin, mai mulți canado, mai puțin canado, give cu timpul îmi mulțumesc. Va avea răbdare, exerciții de bază, forță, perseverență și orice altceva: conexiune minte-mușchi, hipertrofie musculară etc."explică Contreras.

"And whoever does not want to see it, let it continue căutând sweat pentru sweat și congestia magică", Conchid Prada. Deci, știi, fundul de powerlifting și să devii muscular "fii puternic și arată și așa".

Acest conținut acest import de pe Instagram. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web.

Vizualizați această postare pe Instagram

O postare partajată de 𝙎𝙚𝙧 𝙁𝙪𝙚𝙧𝙩𝙚 𝙮 𝙋𝙖𝙧𝙚𝙘𝙚𝙧𝙡𝙤 (@danipowerbuilding)

Continut Asemanator Powerlifting, antrenamentul de care ai nevoie 10 reguli de scris nescrise Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io Aceasta a fost dieta vikingă: protagoniștii din seria gustă ficatul, loviturile de pui, capetele de porc și broșcă, printre alte delicatese …"Cu siguranță nu ne-am simțit niciodată atât de mici vikingi"Actorii „vikingi” susțin o clasă de masterat la topire la Comic-Con Vegan protein: cele mai bune 14 alimente pe care le poți lua pentru a câștiga mai multe mușchi

Eating History este un program de pe canalul History, în care vechiul expert în alimente Old Smokey și istoricul și colecționarul Josh Macuga investighează Mancarea în antichitate și evoluția sa până astăzi. Și într-unul dintre capitolele sale i-au invitat pe Marco Ilsø, Alex Høgh Andersen și Jordan Patrick Smith, trei dintre protagoniștii celui de-al șaselea sezonului la Vikingilor, pentru a avea unele dintre platourile din dieta vikingă să fie readușășăși să mănânce totul . Mergi înainte … SKOL!

Caracatiță, broaște, hering, picioare de pui, ficat, inimi … au mâncat totul? Pe care l-ați găsit cel mai dezgustător? Și cel mai bogat? Primul și fundamental este că, potrivit experților din Eating History, "the Viking diet was a model of efficient și modernitate pentru epocă, unde ‘cocinerii’ au avut de a profita de maximul tuturor ingredientelor pentru buze de mâncare pentru toți".

În primul rând, vikingii și-au petrecut o mare parte din timp în apă sau au tăbărât lângă mare, așa că peștele a fost un element esențial în dietă lor: hering, calmar, caracatiț … protagoniștulii seriei gustăștulii seriei.

Pește, façade, porc … dar nu cum îți imaginezi

Au fost buni pescari, dar și s-au dedicat creșterilor vitelor, agriculturilor și vânătorilor, chiar și începuturilor poartă alci. Dar baza de carne a dietei lor a fost puiul și carnea de porc, the care au profitat de tot așa cum se spune, inclusiv picioarele și capul. Pe scurt, o mulțime de proteine, atât din pește, cât și din carne, care i-au ajutat să fie puternic pentru luptă.

Aveau stomacul făcut pentru asta și multe altele, broaște și măruntaie de la fel. Nu ca Marco Ilsø și his colegii, a punct de vomitare în mai multe ocazii … "L-am auzit literalmente pe hering trosnind … puf, cu siguranță nu suntem adevărați vikingi, ci doar actori", zaruri Andersen.

"Now ne-am simțit niciodată atât de mic Viking …"

Apoi, cu un pulpă de pui, a spus: "Now putem mânca asta … Ce ar trebui să facem mai întâi? Lins înainte de vărsături?". Smith a continuat: "Now am de gând să întreb ce este asta, sper să fie o friptură de vită … ". Dar now, erau ficat și inimă de porc. "Cu siguranță nu ne-am simțit niciodată mai puțin vikingi în cariera noastră"au concluzionat.

Acest conținut acest import de pe Instagram. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web.

Vizualizați această postare pe Instagram

O postare partajată de la VIKINGS (@historyvikings)

Continut Asemanator Raw food: astfel această dietă raw food Așa se folosește mai bine mâncarea Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Dacă în timpul tot de iarnă te-ai căsătorit din viața ta foarte boredă și care trebuie să mă emoționeze puternic, planul pentru care consecutiv vara se celebrează în Texas acest perfect pentru tine. Despre ce vorbim? Din geekul american de vară: urmăriți „Jaws” în timp ce călătoriți pe un plutitor în MAREA DESCHISĂ COMPLETĂ. Or form very divertidă și emoționantă from the to the cinema in vară, to make you shit terrifying.

Este adevărat că, dacă Vrei să o trăim, trebuie să călătorești în Texas că hei, dacă nu există destinație vacatională încă, poate fi sau să opțiune. Toate sunt disponibile în The Volente Beach Resort și în Beachside Billy’s. Dacăm transladăm planul nostru de costuri, invenția ar putea rezulta în cădere. Imaginează-te pe plajele din San Sebastián montate pe plutitor, cu fundul înmuiat, și dintr-o dată o astfel de umflătură se ridică din zonă. Adio rechin, plutitor și suspans. Sau în Benidorm, pentru că se furișează în plan un grup de copii copiate jucând mingea sau blocat cu alături de îngrijire în mod complementar compartimentat plutitor (pentru că, bineînțeles, Benidorm în august-caînele îănele îănéparine … "cinema acvatic").

Acest conținut acest importat din {embed-name}. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web.

Dacă în cele din urmă te animi și you go to Texas așa cum se va face Valencia, te contam că "Fălcile pe apă", cum așa au chemat acest relaxing plan, a început 8 iunie și goes hard până la 17 august. Există abonamente în fiecare sâmbătă, cu excepția zilei de 6 iulie. Anul trecut intrarea a costat aproximativ 50 de dolari și în și include float-armchair, accesul la atracțiile Volente Beach, a final spectacol of focuri artificiale și, cum nu, see filmul.

Continut Asemanator Îngrijirea surferilor le șoptea rechinilor Ghid pentru a nu deranja vara aceasta în Instagram Acest conținut este creat și între conținut de o erogan comentarii parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Cine a spus că a juca Thor este ușor? Fanii eroului Marvel sunt surprinși de faptul că protagonistul Chris Hemsworth și-a confirmat rolul de persoană: "Când am început să filmez al treilea film din saga Ragnarok, sunt epuizat. Dar am vorbit cu regizorul Taika Waititi și amândoi am fost de acord asupra necesității de a încălca toate regulile din această nouă aventură, de a face ceva diferit.".

Pe de altă parte, a fost intervenit portalul Yahoo, actorul a fost aparent dezamăgit de rezultate sale, iar regizorii Kenneth Branagh și Alan Taylor l-au acuzat. "A fost un pic epuizat și dezaprobat cu mine. Dar Ragnarok a schimbat totul, a fost eliberator!". Și, the also, cel mai the success film din saga, cu o încasare de peste 850 de milioane de dolari în toată lumea și aplauzele unanime ale criticilor și publicului.

Acest conținut acest import de pe Instagram. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web.

Vizualizați această postare pe Instagram

O postare împărtășită de Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

Acum, „God of Thunder” trebuie să lupte alături de alți eroi Marvel din Avengers: Endgame, îngrijirea se deschide miercuri, 24 martie, în cinematografe, iar Hemsworth este fericit: "M-am distrat foarte bine filmând cu colegii mei, am fost o family, iar finalul este spectaculos. Apropo, un film Thor ar fi grozav Losi Guardians of the Galaxy …".

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Pune-o din nou pe mine. Un alt Te rog. Haide, ultima și mă duc. Există o melodie a lui Sebastían Yatra care se va repeta până la satietatea în această vară: „Runaway” cântă deja în baruri pe plajă, cursuri de zumba și în căștile unor alergători îndrăzneți.

Alături de magicianul Daddy Yankee, Natti Natasha și Jonas Brothers reunite, Sebastián Yatra preia tronul „Cântecul verii” și că se concurența este mare. Desigur, now toți adversarii săi sunt la fel de buni ca cântărețul columbian.

Pentru a clarifica, Sebastián Yatra a încărcat o fotografie fără cămașă pe Instagram, unde arată fiecare dintre mușchii săi. Potrivirea pectorală și abs bine definite au făcut ca fotografie să devină și una dintre fără verificări.

Și este că, deși este obișnuit ca Sebastián Yatra să arate această parte a anatomiei sale pe realelele de socializare, trebuie spus că el devine mult mai puternic datorită unui mai intensiv și sau dietă specială indicată pentru câțiva planificare volum. În această fotografie de acum două săptămâni este văzut tonificat dând nu atât de muscular.

Un fapt care now a trecut neobservat de fanii sau colegii săi. Cântărețul Beret a comentat „Cum obțin tableta aia?", întrebare pe care a dispărut comentarii de cenți de fani.

Sebastián Yatra știe că a venit un var dur, plin de concerte și spectacole în toată lumea datorită succesului „Runaway” și vrea să fie în cea mai bună formă posibilă pentru a înfrunta … și pentru a mai arăta pete Instagram than 15, 8 milioane de urmăritori, unul dintre cei mai populari din lume. Visăm la coperta lui Sebastián Yatra pentru Sănătatea bărbaților? Ce acum …

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io Charlie Hunnam în lista de candidați pentru noul James Bond"Aș fi onorat, dar preferatul meu este compatriotul și prietenul meu Tom Hardy"Tom Hardy, licență pentru James Bond Henry Cavill vs Tom Hardy: Cine ar trebui să fie următorul James Bond? Să vedem antrenamentul său, acest lucru arăta ca Idris Elba ca James Bond

Avem un nou candidat pentru a juca noul James Bond în filme. Vorbim despre Charlie Hunnam, protagonistul serialului de success Sons of Anarchy, greea de a simți "lingușit și onorat" pentru că numele său sună pentru a da viață agentului 007. Pentru 2021, această previzualizare va avea premiera No time to die, cu Daniel Craig, iar următoarea tranșă va avea deja un nou protagonist …

Britanic de 40 de ani, Hunnam this accumulated from promotion a noului film Jungleland și a răspuns astfel ideea de a fi noul 007: "Nu cred că este între favorit pentru a fi James Bond, pentru a clarifica că aș vrea De fapt, aș fi flatat și onorat să joc acel rol iconic. But my intuition says me că nu ar trebui să fiu superând a căruia a ajuns să fie telefonică.